Relatieplaza is ontwikkeld voor en door mensen. Bij ons is er geen sprake van addertjes onder het gras zoals dure credits voor het verzenden van berichten, of fictieve profielen die om de haverklap contact met u op nemen. Nee niets van dat alles! De profielen van ingeschreven leden worden eerst door ons gecontroleerd. Mochten er zaken in een profiel staan die wij niet toestaan, dan zal een profiel ook worden verwijderd. Relatieplaza is een site waar u de mogelijkheid heeft leuke contacten op te doen . Het plaatsen van erotisch getinte inhoud en of afbeeldingen is op deze site NIET toegestaan! Mocht een lid het toch nodig vinden een erotisch getinte oproep/profiel aan te maken, dan zullen wij dit profiel ook verwijderen. Leest u dan ook voordat u zich registreert eerst de Voorwaarden en ons Privacybeleid.

Is Relatieplaza gratis?

Bij RelatiePlaza kennen we 3 abonnementsvormen te weten: Brons, 1 maand lidmaatschap voor € 15 euro, Zilver 3 maanden lidmaatschap voor € 42,50 en Goud 6 maanden lidmaatschap voor € 65 euro. Als nieuw geregistreerd lid kunt u 5 dagen lang gratis gebruik maken van het bronzen lidmaatschap. Na deze 5 dagen wordt u automatisch terug gezet naar free member en zijn uw mogelijkheden beperkt. Alle abonnementen kunnen worden aangeschaft doormiddel van een IDEALof voor Belgische leden een BANCONTACT betaling. Wij maken dus geen gebruik van een automatische incasso. Zo heeft u altijd zelf in de hand wanneer u uw abonnement wilt aanschaffen en/of verlengen.

Welke mogelijkheden heb ik als lid bij Relatieplaza?

Als betaald lid kunt u onbeperkt berichten aan andere leden sturen, heeft u de mogelijkheid met een lid te chatten en of te webcammen. De laatste twee vormen kunnen alleen als het lid waarmee u contact zoekt ook een abonnementsvorm heeft. Daarnaast kunt u contactverzoeken en/of knipogen sturen, kunt u een lid als uw favoriet toevoegen en nog veel meer mogelijkheden zoals een uitgebreide zoekfunctie etc. Free members kunnen geen berichten berichten sturen, en kunnen ook niet chatten en/of webcammen. Wel kunnen free members ontvangen berichten van betalende leden beantwoorden.

Zichtbaarheid profielen.

Wanneer u zich registreert, heeft u de mogelijkheid uw profiel in te vullen. Let op! alleen volledig ingevulde profielen zullen op de site worden gepubliceerd. Gebruik in uw blikvanger en omschrijving minimaal 30 woorden. Een foto is uiteraard niet verplicht maar zorgt er wel voor dat u sneller reacties ontvangt.

Profielen op de voorpagina.

Op onze welkom pagina worden slechts een summier aantal ingeschreven leden getoond, met alleen een foto en een klein stukje profiel tekst. Wij vinden dat de privacy van al onze leden moet worden gewaarborgd, en dus niet alle informatie voor bezoekers van deze website te zien is. Daarnaast zetten wij een watermerk op alle foto’s van onze leden, zodat de foto’s niet door derden kunnen worden misbruikt. Alleen geregistreerde leden hebben toegang tot het daadwerkelijke dating dashboard. Zie de afbeelding hieronder

Het scherm wat u ziet als u bent ingelogd als lid.

Op zoek naar een leuke relatie?

Schrijf u dan GRATIS in en maak 10 dagen gebruik van het Bronzen lidmaatschap! Heeft u toch nog vragen? Dan kunt u uw vraag stellen door middel van ons contactformulier. Rest ons u veel plezier en succes te wensen bij uw zoektocht naar een leuke date of relatie!

Het Relatieplaza Team.